123-3D.se Prisjakt!Pricerunner!Google! Powered by 123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)
 
Hjälpcenter!
 

Snapmaker Ray 40W lasergravör (inkl. hölje)

17 495 kr (Inkl. 25% Moms)
(13 996 kr Exkl. 25% Moms)
EU lager - 5-7dgr
Produkt Varumärke - Snapmaker
Beskrivning
Gör enkelt snygga graveringsprojekt med lasergraveringsmaskinen Ray 40 W från Snapmaker. Denna kraftfulla maskin är utrustad med smart luftassistans och är kalibrerad och redo att användas i bara 3 steg. Tack vare den stora arbetsytan på 400 x 600 mm kan Ray 40 W lätt användas för större projekt.

Kraftfull & robust
Den avancerade lasertekniken säkerställer att lasermodulen på 40 W kan leverera utmärkt prestanda. Detta innebär att den kan skära igenom en 20 mm tjock furuskiva utan problem. Tack vare luftassistansen är skärlinorna ännu tätare. Luften som pumpas in blåser bort ångorna för att förhindra förkolning, vilket håller laserlinsen ren. Frånluftsfläkten håller din maskin fri från rök och damm. De robusta linjärskenorna är lämpliga för hastigheter upp till 500 mm/s och långvarig användning.

Säkerheten först
Denna lasermaskin är certifierad av FDA som Laser Class 1. Det bruna akrylhöljet är speciellt utformat för att skydda dig mot farorna som tillkommer med att arbeta med en laser. En inbyggd sensor stoppar även lasern när den registrerar att höljet är öppet så att du kan arbeta säkert. Slutligen är Snapmaker Ray 40 W Laser Engraver kompatibel med Lightburn.
Specifikationer
Mått: 933 x 665 x 417 mm (LxBxH) Varumärke: Snapmaker
Nätverk: Ja (WiFi) Produktkod: DAR01632
USB: ja