123-3D.se Prisjakt!Pricerunner!Google! Powered by 123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)
 
Hjälpcenter!
 

Revopoint Miraco 3D-skanner

16 845 kr (Inkl. 25% Moms)
(13 476 kr Exkl. 25% Moms)
EU lager - 5-7dgr
Beskrivning
Skapa och redigera 3D-skanningar med Revopoint Miraco 3D-skannern. Denna fristående, lätta 3D-skanner kan enkelt skanna både små och stora objekt. Fånga små detaljer med 0,02 mm precision och 0,05 mm precision. Du kan välja att göra färglösa eller färgskanningar och kan enkelt redigera dem med skärmen på enheten.

Perfekt läge för varje skanning
RGB-kameran på 48 megapixlar ser till att skanningarna kan göras i fullfärg. Tack vare 16 GB RAM-minne kan Miraco ha upp till 5000 bildrutor per skanning när du gör en färglös skanning. Om du skannar i färg kan du skapa 4000 bildrutor per skanning. Du kan använda 2 lägen för att skanna. Använd "single-shot"-läget för att göra mycket exakta skanningar med minimal överlappning. Detta är perfekt när du vill göra skanningar som du inte enkelt kan skanna smidigt för. Med det kontinuerliga läget kan du skanna upp till 15 fps. Du kan skanna med närläget för att fånga de små detaljerna och objekten väl.

Redigera din skanning omedelbart
En stor fördel med Miraco är att den låter dig göra 3D-skanningar och redigera dem direkt på plats. Justera din 3D-skanning direkt i enheten, utan att skicka den till din dator först. Om du vill skicka din skanning till din dator kan du enkelt göra detta via USB-C-porten eller den supersnabba WiFi6. Skärmen på 6 tum kan roteras 180˚ för enklare användning och för att göra selfie-skanningar. Det är också möjligt att ansluta Miraco till TV-apparater eller skärmar. Med fullt batteri kan du skanna i upp till 2 timmar.
Specifikationer
Mått: 200 x 50 x 110 mm (LxBxH) Vikt: 0,75 kg
Varumärke: Produktkod: DAR01623