123-3D.se Prisjakt!Pricerunner!Google! Powered by 123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)
 
Hjälpcenter!
 

Elegoo Saturn 4 Ultra 3D-skrivare

4 995 kr (Inkl. 25% Moms)
(3 996 kr Exkl. 25% Moms)
EU lager - 5-7dgr
Produkt Varumärke - Elegoo
Beskrivning
3D-printa med oöverträffade detaljer ultrasnabbt med Saturn 4 Ultra resin 3D-skrivaren från Elegoo. 3D-skrivarens 10 tums 12K mono LCD-skärm har en otrolig upplösning på 11520 x 5120 och en XY-upplösning på 19 x 24 µm, så ingen detalj tappas. Med en byggvolym på 218,88 x 122,88 x 220 mm kan du göra satser av flera små utskrifter eller printa en stor modell på en gång. Saturn 4 Ultra är en plug-and-play-skrivare, så du kan börja printa direkt ur lådan med minimal setup.

AI & tilt-teknik
Denna 3D-skrivare använder sig av intelligent AI-kameradetektering som övervakar utskriftsstatusen i realtid och kan upptäcka problem. Kameran kan upptäcka när utskriften börjar deformeras och när byggplattan är tom. Detta gör att du kan vidta åtgärder snabbt, vilket innebär att mindre resin går till miste och du kan fokusera på att producera högkvalitativa utskrifter. Det är också möjligt att göra time-lapse-videor med denna kamera. Tilttekniken lutar snabbt resintanken fram och tillbaka vilket drar modellen av släppfilmen med mindre sugkraft och tillåter en högre utskriftshastighet på upp till 150 mm/h.

Användarvänlig
Den klassiska och användarvänliga designen gör detta till en idealisk skrivare för både nybörjare och avancerade användare. Njut av bekvämligheten med byggplattan med snabbkoppling, det pålitliga dräneringsstället och locket som öppnas uppåt. Dessutom gör det automatiska bedlevelingsystemet och den smarta självkontrollen det ännu enklare att komma igång med denna 3D-skrivare. De två utskriftslägena "snabb" och "långsam" säkerställer att varje projekt kan skrivas ut i rätt hastighet för att uppnå bästa resultat. Elegoo Saturn 4 Ultra använder ett egendesignat system med 8GB RAM, vilket gör filöverföringar snabba och stabila. Det är också mycket enkelt att ansluta och styra flera skrivare med en enhet.

Mekanisk sensor
Tack vare den intelligenta mekaniska sensorn kan kvarvarande rester i resintanken automatiskt detekteras. Sensorn håller även koll på när det är ont om resin och när du behöver fylla på tanken, samt när bedlevelingprocessen inte har gått bra. För extra säkerhet är Saturn 4 Ultra utrustad med skydd mot höga temperaturer. När LED-temperaturen är högre än den inställda temperaturen ljuder temperaturlarmet och skrivaren stoppas för att förhindra skada på maskinen. Du kan också enkelt återuppta utskriften efter ett strömavbrott.

Andra funktioner
Skrivaren använder en COB-ljuskälla (chip-on-board) och en kollimerande Fresnel-lins för att göra skarpa utskrifter. Dessutom är Saturn 4 Ultra utrustad med en PFA-släppfilm, ett skärmskydd i glas och en lasergraverad byggplatta. Skrivaren är också kompatibel med Mars Mate luftrenaren.
Specifikationer
3D-utskriftsförmåga: ja Nätverk: Ja (WiFi)
Bedleveling: Manual Skrivarens spänning: 24 V DC
Filamentsensor: nej Kamera: ja
Heated bed: nej Printteknik: SLA / DLP
Härdande våglängd: 405 nm USB: ja
Lasermodul: nej Inspänning: 110-240V
Ljuskälla: UV LCD Varumärke: Elegoo
Max printbredd: 12,28 cm CNC modul: nej
Max printdjup: 21,88 cm Vikt: 14,5 kg
Max printhöjd: 22 cm Våglängd: 405 nm
Max volym: 5,911 l Produktkod: DKI00262
Mått: 32,74 x 32,92 x 54,8 cm (LxBxH)