123-3D.se Prisjakt!Pricerunner!Google! Powered by 123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)
 
Hjälpcenter!
 

Creality 3D Raptor 3D-skanner

Förbeställ
18 695 kr (Inkl. 25% Moms)
(14 956 kr Exkl. 25% Moms)
EU lager - 5-7dgr
Produkt Varumärke - Creality3D
Beskrivning
Förbeställning: denna artikel förväntas levereras under den andra veckan i juni.

Med Creality Raptor 3D-skannern kan du skapa fantastiska 3D-skanningar på nolltid. Denna lätta och kompakta skanner skannar enkelt objekt mellan 0,2 och 2000 mm i full 24-bitars färg. Det spelar ingen roll om föremålet är väldigt nära eller lite längre bort, skannern klarar av båda väl.

Exakt och intuitivt
De 7 parallella laserlinjerna gör det möjligt att göra skanningar som är noggranna upp till 0,02 mm. På så sätt kan du skanna även de minsta detaljerna. CR-Scan Raptor kan enkelt skanna svarta och metallföremål utan att spruta dem med en skanning-spray i förväg. Det är också möjligt att skanna utan markörer. Du styr enkelt skannern med knapparna och indikatorlampan ger feedback i realtid. Dessutom är skannern lätt och kan användas med en hand. Använd glaskalibreringskortet för att säkerställa att din skanner gör exakta skanningar.

Blått ljus och NIR-teknik
Denna skanner är den första blå laserskannern med flera linjer för vanlig användning. Den innovativa kombinationen av blå lasrar och infraröda ljuskällor gör det möjligt att skanna objekt av olika storlekar. Genom att skanna med blåljusteknik kan du skanna upp till 60 fps. När du använder NIR-teknik kan du skanna med 20 fps. Det blå ljuset ger extra belysning för att skanna med laserlinjerna medan det vita ljuset kan användas för att förbättra ljusstyrkan eller färgerna.

Smarta algoritmer
För att göra ännu snävare skanningar använder den här skannern anti-shake-teknik. Detta stabiliserar dina rörelser för att förhindra att skanningen misslyckas. Den avancerade temperaturalgoritmen förbättrar temperaturstabiliteten och ger därmed mer precision i skanningen. Det är också möjligt att använda denna skanner för att skanna ansikten och kroppar och tack vare sin avancerade algoritm så fångar den dom allra minsta detaljerna. På så sätt kan du göra en skanning av hela kroppen på bara 2 minuter.
Specifikationer
Varumärke: Creality 3D Produktkod: DAR01620