123-3D.se Prisjakt!Pricerunner!Google! Powered by 123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)
 
Hjälpcenter!
 

Creality 3D Otter 3D-skanner

Förbeställ
11 450 kr (Inkl. 25% Moms)
(9 160 kr Exkl. 25% Moms)
EU lager - 5-7dgr
Produkt Varumärke - Creality3D
Beskrivning
Förbeställning: den här artikeln förväntas levereras under den andra veckan i juni.

Gör mycket exakta skanningar av både stora och små föremål med Otter 3D-skannern från Creality. Denna skanner har en precision på upp till 0,02 mm som enkelt fångar minsta detalj. Skannern använder 2 uppsättningar duo-linser, vilket gör att du kan skanna objekt mellan 10 och 2000 mm utan problem. Direkt efter att ha skannat ett objekt eller en person är den färdiga modellen lämplig för 3D-utskrift.

Naturtrogen & i fyrfärg
Otter 3D-skannern fångar alltid de mest realistiska texturerna, även i miljöer med svagt ljus. De 2 extra LED-lamporna och fullfärgs-RGB-kameran hjälper till att skanna detaljer så exakt som möjligt, vilket gör det enkelt att fånga objekts färger och texturer. Det är också möjligt att skanna personer med Otter 3D-skannern för att skapa en 3D-modell. Skannern kommer med ett ansikts- och kroppsläge som har en unik ansiktskartläggningsalgoritm som kan fånga även de minsta detaljerna som t.ex. hår. Du kan skapa en helkroppsskanning inom bara 2 minuter. Eftersom skannern använder infrarött ljus som är osynligt för det mänskliga ögat är det säkert att skanna ansikten och hud.

Stabil & effektiv
Dina rörelser stabiliseras automatiskt tack vare One-Shot-tekniken. Den höga bakåtspårningshastigheten säkerställer smidiga manuella skanningar. På så sätt gör du alltid skarpa skanningar utan att förlora detaljer. Det är också möjligt att skanna svarta och metallföremål, som bilar och däck, utan att först spraya dem med en skanningsspray. Otter 3D-skannern kan användas utomhus utan problem och ger till och med utmärkt prestanda i solljus (<30 000 lux).

Andra funktioner
Denna 3D-skanner fungerar med både Windows och MacOS och använder programvaran CrealityScan. För att göra din 3D-skanningsupplevelse ännu bättre visar en indikator skanningsstatusen i realtid. Skannern kommer också med knappar och hörbar feedback. Slutligen har Otter 3D-skannern också ett "markeringsläge", vilket möjliggör bättre spårning av markörer och skanning med hög noggrannhet.
Specifikationer
Varumärke: Creality 3D Produktkod: DAR01619
Vikt: 0,39 kg