123-3D.se Prisjakt!Pricerunner!Google! Powered by 123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)
 
Hjälpcenter!
 

Creality 3D Falcon2 Pro 40W

20 995 kr (Inkl. 25% Moms)
(16 796 kr Exkl. 25% Moms)
EU lager - 5-7dgr
Produkt Varumärke - Creality3D
Beskrivning
Skapa fantastiska lasergraverade eller laserskurna föremål med Creality Falcon2 Pro från Creality. Den inbyggda kameran på toppen ser till att du kan rikta in ditt material korrekt. Tack vare det genomskinliga locket är det möjligt att hålla ett öga på ditt projekt medan du graverar. Väck dina kreativa idéer till liv med denna laserskärnings- och lasergraveringsmaskin med en yta på 400 x 415 mm. Falcon2 Pro är idealisk för både små projekt och partier. Detta håller möjligheterna oändliga.

Säkerheten först
Maskinen använder kontroller på 5 sätt. Detta gör att du kan arbeta med ditt projekt bekymmersfritt och säkert. Flamdetekteringsindikatorn lyser rött, ljuder ett larm och stoppar omedelbart maskinen när en låga upptäcks. Luftflödet övervakas så att du kan justera detta vid behov för att passa ditt specifika projekt. Om linsen är för smutsig ljuder ett larm, varefter du kan rengöra den. Detta förlänger objektivets livslängd och gör att du inte behöver byta ut det lika ofta. Dessutom har Falcon2 Pro ett FDA klass 1 säkerhetscertifikat.

Kraftfull & kompakt
Med lasermodulen på 40 W kan en 20 mm tjock kalkträpanel kapas på bara ett pass. Falcon2 Pro passar också i alla rum tack vare sin kompakta storlek. Locket kan enkelt skjutas av så att du enkelt kommer åt ditt graverade projekt. Längst ner finns en låda som samlar upp de skurna skräpbitarna, vilket gör det snabbt och enkelt att städa upp efter användning.

Andra funktioner
Falcon Pro2 fungerar med flera system och programvara, såsom MacOS, Windows, Lightburn och LaserGRBL. Det är också möjligt att skapa offline med ett TF-kort. I kombination med 'Rotary Kit Pro' kan du också enkelt gravera runda föremål. Slutligen ser luftreningssystemet till att inget damm, rök eller skadliga lukter kommer in i luften.

Observera: larmfunktionen är avstängd hos en ny maskin. Slå på detta först om du vill använda den här funktionen.
Specifikationer
Effektvärde: 10 W Varumärke: Creality 3D
Mått: 664 x 570 x 328,4 mm (LxBxH) Vikt: 18,56 kg
Spänning: 24 V Produktkod: DKI00260